31/3

oj vad tiden går fort. sista dagen på mars månad. 3månader på detta året har redan passerat. idag är humöret på topp! solen skiner o de e ganska skönt väder ute. har varit i stan med maddi, käkat lunch på jensens o shoppat lite på gina =) me like!

håller på att städa, tvätta o pyssla lite här hemma.

i lördags var de inflyttningsfest hos joni o micco. värsta fjortisfesten, haha hade skitkul! lyssnade på en massa 90-tals låtar. medelåldern på festen va väl sisådär 18 eller nått.. haha tur att vi 85or höjde nivån en bit! =) sen blev de en snabb väng till harry men de va så sjukt mycket folk så de va inget kul så de blev hemfärd ganska tidigt.

imorron ska jag provsminka lite på sandra. har en massa sminkningar inbokade nu men de va ju ett tag sen jag gjorde nån så jag ska fräscha upp mina skills lite =) sen på kvällen e de hockey.

nu har finalmatcherna börjat. hv71-färjestad. hoppas guldet stannar kvar här i jkpg! =)


xoxo

jävla snö!!

häromdagen funderade jag på om man kanske skulle plocka fram skinnjackan... men de fick jag ju tydliga svar på idag att jag knappast ska...
finns inte mycket jag hatar mer en snö. de e kallt, blaskigt o i vägen. visst under dec månad, de kan jag stå ut med, men va fan.. jag vill ha VÅR NU!!!

vill bara gå o lägga mig igen o dra täcket över huvudet o vakna när de e sol o över 20grader varmt! snälla snälla ge mig sommaren! lr åtminstone lite vår!



hv klassade ut frölunda även igår! så jävla gott! först 6-1 i ons o sen 4-1 igår o båda matcherna på bortaplan! så underbart!
vad tror ni matchen blir imorron? blir de en finalplats redan imorron? utklassning igen? jag hoppas på de iaf! jag gissar på 5-2. kom igen nu hv, finalen är nära!

snart börjar allsvenskan igen, snart premiär, då ska vi heja fram MFF till guldet! de e på tiden nu! heja mina himmelsblå pågar!


nä nu kanske jag ska göra lite nytta....



xoxo

26/3

idag mår jag bra igen! =) trött bara...

hockeyn igår va ju sååå bra! rena utklassningen ju! hoppas de går lika bra idag! heja hv! hehe

får tillbaka pengar på skatten, så jävla gott! erik också! så hoppas de kan bli nya tapeter eller nått sånt.

idag är de en lång dag... först jobba o sen nyhetskväll/uppdatering med Arden. ska bli kul.

får väl släpa mig in i duschen nu så jag hinner städa lite innan jag ska åka...



xoxo

hemma igen..

efter jobbet i söndags drog jag mig söderut.. blev ett stopp i blentarp hos en kompis, middag o beck o sen någon dålig film som jag inte ens vet vad den handlade om... sen blev de soffan hela mån också... hem till ma o pa, intog soffan där... hade feber o mådde piss... sen såg jag hv-matchen... hmmm jävla skit.. i tis åkte jag hem till milly o käkade en massa kakor o drack the o snackade skit =) sen blev de en runda på entré, de nya köpcentrat, med mamma. sen åkte jag till sandra i ängelholm o käkade middag o snackade skit sen bar de av hemmåt..

idag mår jag ungefär som i mån... skit... feber, huvudvärk o ont i magen... hoppas de går över snart, så jobbigt... nej nu ska jag slänga mig i soffan o glo på tv o tycka synd om mig själv...


xoxo

22/3

jaha då var denna helgen snart också över... i fredags skulle de va städ-dag men vi fick lite sällskap o satt o snackade skit istället =) igår flyttade vi joni o micco, sen blev de ikea, fika, sen hockey, förfest hos fridan o sen utgång!

idag drar jag mig söderut efter jobbet.. blir skånesightseeing sön-tis haha.. ska ut till diverse hålor på landet.. haha men de ska bli kul!


nu måste jag sticka...


tillbaka på tiskväll =)


xoxo

18/3

bilen gick dessvärre inte igenom, så de blir ombesiktning, men pappa ska fixa den på mån =) han e snäll min papps!
pärlan är iaf nytvättad o glansig! o luktar jordgubb inne o är tom på allt skräp =) yeah!

de blev inte så mycket som jag tänkt igår.. orkade inte... men jag slängde iaf ihop lite käk o lite "chokladbollar" som man så fint får kalla de här... sen blev de serier o lite besök =)

idag har jag jobbat öppning till stängning.. öppning imorron igen.. sen blir de dans imorronkväll sen hockey..

ica maxi får de bli på fre med sandra..

återkommer väl i helgen!

kul att så många läser! blir bara fler o fler o alla verkar stanna! skitkul verkligen! jag blir sååå glad! meeeen jag hade självklart blivit gladare om ni kunde kommentera någon gång! bara ett litet hej räcker ju! kom igen nu då!

ses vi i vimlet på lör???


xoxo

våren..

nu äntligen verkar det som om våren är på väg! solen skiner och det är plusgrader =) det gör en ju genast på bättre humör! pratade med handels idag också, fick prata med en trevlig skåning, så hoppas nu att hon kan lösa allt! vill ha mina pengar. första gången jag pratar med handels utan att bli arg, wihoo!! haha..

idag ska jag in till stan o tvätta bilen sen blir de besiktning, hoppas den går igenom.. sen blir de hem o städa, laga mat o baka. man kanske ska gå ut o gå en runda också när det e så härligt väder... hmmm... får se... kanske borde ta en tur till ica maxi också... mycket man ska hinna med så fort man har en ledig dag... får se hur mycket som blir gjort...

nästa gång jag e ledig blir på lör så då blir de en tur till ikea o sen party med pernilla!

sön drar jag till malmö ett par dagar.. ska bli mysigt..

nej nu e de väl dags att göra sig iordning o ta tag i allt!


xoxo

utekväll/bio

i fredags var jag ledig =) var på massage, danspass på friskis sen blev de helkväll med sandra! vi började med att göra oss vackra hemma hos henne, sen käkade vi på olearys (de va fullt på jensens =( ), vidare till centrum o tog en stämpel, en sväng till velvet där vi träffade pernilla o a-c, vidare till karlssons o snackade skit med våra BJ-vänner o vakterna, sen till centrum o skakade rumpa! hade en mycket rolig kväll!

gårdagens melodifestival var något av en total katastrof! vad tänker svenska folket med?? jag röstade iaf på måns o emd ett par gånger =) att skicka den där skrikiga saken till eurovision är ju helt galet. tror jag ska bojkotta de hela. jag som inte missat en enda gång i mitt liv. hmmm...

idag har vi varit på bio, såg män som hatar kvinnor. en mycket hemsk film, väldigt bra och välspelad. jag brukar inte gilla svenska filmer men den här rekommenderar jag verkligen! se den!

nej nu ska jag slänga mig i soffan... nästa vecka börjar alla serier igen! läängtar! haha kan inte hjälpa att man blir besatt =)


xoxo

12/3

denna vecka blev ganska bra ändå! =)

i tis jobbade jag sen va de nyhetskväll med kanebo. blev jobbet igår också, sen hockey med grabbarna här hemma!

idag blir de en tur till habo, lite bebismys o skitsnack =) sen blir laga middag, dansa, hem till hockeyn..

imorron blir de en tur till jobbet för att fixa med en massa papper, massage, dans på friskis, nina/sandra-kväll med middag o dans på centrum! oooom sandra får ledigt vilket jag verkligen hoppas...

lör blir de jobb o sen schlagerkväll här hemma, jag o grabbarna.... haha får nog inte kalla de schlagerkväll för dom..

sön e de jobb...

så ser min roliga vecka ut...

nästa helg blir de partaj o sen malmö!


imorron kommer lönen =) yeah!

nej nu får jag göra lite nytta... känns mest som jag svamlar bara..... xoxo

9/3

i fredags var jag ledig, hade en semesterdag att plocka ut, gött! blev scones till frukost o sen blev de soffan o en bra film. sen dansade jag på friskis, bakade, lagade middag o städade, sen åkte jag o jobbade på centrum.

i lördags var de upp tidigt o iväg till jobbet. sen blev de förfest hos maddi o sen vidare till olearys! hade jätteroligt! =)

igår låg jag i soffan hela dagen. blev en snabb sväng hem till eriks föräldrar o käkade middag.

denna veckan vet jag inte vad som händer... jobbar helgen iaf... o jobbar imorron.. hoppas de blir fler dagar.. men de ska iaf bli träning, dans, massage, förhoppningsvis en tur till lotta i habo. vi får väl se.. återkommer!



xoxo

bakning

eftersom så många andra (speciellt madde o mia) skriver att dom bakar hela tiden, så tänkte inte jag va sämre. =) nu har jag bakat! en massa muffins! det blev blåbär, hallon o choklad... dock blev dom inte ens i närheten så vackra som vissa andras :P haha men sååå goda! så jag säger bara "allt hänger inte på utseendet" =) haha.. imorron ska jag försöka hinna med att göra vaniljsnäckor..

idag trodde jag att jag skulle få sovmorron o sen va en duktig hemmafru men så blev inte fallet. fick jobba istället o de e ju bra! så de blev jobbet, sen handling på maxi, lite städning, tvättning, diskning, lagat mat o bakat. har hunnit med en hel del =) så jag får se om jag hinner städa resten imorron annars får de bli på fre.

imorron ska jag jobba, sen baka, dansa, sen e de hockey.

nu ska jag hänga tvätt o sen slänga mig i soffan =)


xoxo




helgen i malmö!

i fredags drog vi ner till malmö. tanken var att vi skulle ha en mysig kväll på lilla torg. men när timmarna börjar gå så börjar de klia i fötterna som vill dansa. så vi drog vidare. efter långt om länge, o med hälften som gått hem igen, gick jag, erik o nisse till etage o dansade loss till kl 5 =) hade skitkul!!

i lördags var det upp tidigt.. åkte till emes salong o fixade håret, mycket ljusare och med lugg =) skitnöjd men har lite problem med att vänja mig men de kommer väl hehe.. sen blev de en shoppingtur i stan.
på kvällen var jag, mamma o 2 kompisar till henne o såg melodifestivalen på malmö arena! shit vad stor den är! skithäftigt! killarna var i danmark o såg prodigy.. sen blev de förfest hos eme o sen slagt! folk droppade av allt efter att timmarna gick men jag, milly o sandra dansade tills dom stängde =) hade så sjukt kul!!

i söndags var man ganska mör i kroppen. blev en lugn morgon o sen framåt eftermiddagen begav vi oss hemmåt igen. blev ett stopp på center syd med mat o shopping.

tack alla för en superrolig helg!!

nu är det back to reality.. denna veckan är det jobb, träning o party på lör som gäller!


xoxo

Utmanad av Anna P

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!
1. Vad heter du? Nina
2. Ett ord på fyra bokstäver:  Nöjd
3. Flicknamn: Natalie
4. Pojknamn: Niklas
5. Yrke: Nageltekonolog
6. Färg: Neonrosa
7. Klädesplagg: Nattlinne
8. Mat: Nachos
9. Sak i badrummet: Nattkräm
10. Plats/stad: Nyköping
11. En orsak att vara sen: Nycklarna kunde inte hittas
12. Något man skriker: Nej!
13. Film: När lammen tystnar
14. Något man dricker: Nescafé
15. Band: N*Sync
16. Djur: Nyckelpiga
17. Gatunamn: Norra strandgatan
18. Bil: Nissan
19. Sång: Never Gone

Jaha då utmanar jag: Emelie, Maddi och Sandra K

RSS 2.0