så skönt

nu e semestern här o jag e nere i malmö. njuter av semestern. i lördags var de party med emelie, först en rubda till slagt o sen blev de etage =) hade skitkul!
i söndags blev de stranden i klagshamn, solade o badade. som jag har saknat havet!

idag har vi legat nere i kämpinge (höllviken) o solat o badat =) o samma blir de imorron.

de e sååå skönt!

*njuter*

utgång i malmö?

lördag kl 18.10 börjar min semester! ska bli sååå gött! kl 18.15 sitter jag i bilen på väg söderut, till sydligare bredgrader, hela vägen ner till malmö ska jag! hehe gött! stannar i 2 veckor. så ni som vill hitta på nått, släng iväg ett mess så planerar vi något!! =)

annat som står på schemat är hven, österlen, danmark, bio och förhoppningsvis stranden de flesta dagarna.. såå snälla snälla snälla solen kom fram och ta med värmen.

på lördag blir det iaf utgång med emelie, förhoppningsvis blir vi några fler. var ska vi gå?? vi brukar ju gå till etage, ett tag var vi mycket på mazarin, nu är det snack om slagt... något förslag? var är bäst just nu? var är roligast folk? var är bäst musik? godast drinkar? bästa black jack borden? flest man känner? tell me!

mamma och brossan har lämnat stan nu, vi har shoppat, tittat på vårt hus, ätit på piren o sjungit singstar!
jag vann över mamma heeeeeela tiden, hon gillade inte det riktigt... =)

nu ska jag gå o lägga mig o se laguna beach säsong 1... har ju inte ens sett serien.. måste plöja igenom den nu.. =)) hörs en annan dag!

XOXO

hejdå subban!

igårkväll åkte vi till linköping för att sälja subarun till nån snurrig stockholmare. nån rik jävel som jobbade i norge...

så nu bor subban i sthlm o vi åkte hem i en gammal volvo som erik fick istället (+ mellanskillnaden såklart). så nu glider han runt i en grå volvo 940 -96 haha snacka om att byta ner sig.. hmm...

http://www.youtube.com/watch?v=UkoN5hWhhSc



så kan de gå..


idag e jag ledig från kicks, stängde av alla telefoner igår så jag kunde sova ut, vaknade typ 12 asgött! nu har jag storstädning och har bara hälften kvar... hmm... mat paus..

ikväll blir de jobb o likaså resten av helgen.. sen på måndag kommer mamma o brossan upp. då ska vi till huset o sen käka på piren =)

8dagar kvar till semestern! då blir de malmö i 2v.

XOXO

tiden?

var tar tiden vägen? känns som om tiden bara springer förbi.. jag hinner inte med.. halva detta året har redan passerat... allt går så fort.. o det enda jag gör är o jobbar o jobbar o jobbar.. när jag väl e ledig e jag oftast för trött för att orka göra nått.. hur länge orkar man ha två jobb? hur länge orkar man jobba både dagar och nätter? tror jag börjar bli gammal o gnällig... men vad gör man? jag behöver ju pengarna.. surt...

jaja får väl gå o laga mat nu o städa upp lite här hemma innan jag ska iväg till nästa jobb...


sorry vänner om jag e osocial o dålig på att höra av mig men jag orkar inte hitta på så mycket just nu..



grattis söta farmor på 70-årsdagen!


XOXO

nya bilder!

frisk igen o har jobbat idag.. ikväll har vi varit hemma hos svärföräldrarna o käkat grillat o jordgubsstårta! underbart gott!

det har även kommit upp lite nya bilder!

dessa är tagna på träffen i Jakriborg den 17maj.

Modell och mua: jag
hårstylist: emelie
fotograf: thomas tjäder
redigering: sandra westman

rösta gärna på http://www.modellbilder.se/photosession.php?id=26899

här kommer dom, enjoy


segt att vara sjuk..

ja fy fan va segt de att va sjuk. igår låg jag i sängen precis hela dagen... tittade på en massa filmer, läste min bok o sov.. idag har jag orkat lite mer.. huvudvärken finns fortfarande kvar men jag börjar bli rastlös.. har plockat undan all skit här, tänkte diska o dammsuga snart... sen ska jag bädda rent, damma, laga mat och baka paj.. kanske till o med slänga mig in i duschen =).
lyssnar på lifehouse-underbar musik.

har fått lite nya bilder av sandra idag som jag hoppas kanske kommer upp ikväll. isf får ni se dom sen. lovar.

4½månad kvar tills vi flyttar.. segt o bara gå o vänta.. har 2 halvfulla flyttkartonger i vardagsrummet o har inte ens hängt upp gardinerna sen vattenskadan.. allt känns så meningslöst men ändå e de ju ganska lång tid kvar... hmm... kanske får ta tag i det lite senare... gillar när de e lite så här känns lite som att man e på väg..

nu ska jag återgå till städningen... puss


top model of the world - västervik

i fredags bar det av till västervik, jag eme o tajna. jag o tajna skulle vara med o tävla o eme skulle vara hårstylist.

kl 14 var det samling, info o lite träning på scenen. sen gick vi ut i butiker och provade kläder och solglasögon. skitkul! sen blev det mat, träning, fix av hår och makeup och lite mingel med gästerna. tävlingen hölls på en nattklubb. vi drog inte igång förrän vid 1 tiden så vi hade tid o dansa o så innan =)

jag råkade ju hamna så jag belv nummer 1.. nummer 1 ut på scen.. o jag som aldrig gått något sånt här innan, snacka om att jag var nervös.. hehe men gud så kul det var! vill bara göra om det igen! den kicken man får av att stå där på scen den e obeskrivlig =) i love it!

jag fick ingen placering men jag kom med som en av sju av 60 sökande och allt gick bra så jag är väldigt nöjd!
tjejen som vann, sandra, får tävla i sthlm. jättetrevlig och väldigt söt tjej! håller tummarna för henne.

efter tävlingen bar det hemmåt, dessvärre var vi hemma halv 5 på morgonen... upp o jobba hela dagen på kicks o sen black jack på kvällen, kicks idag o kanske black jack ikväll också.. mår pest.. har sjukt ont i huvudet o har feber, vädret gör mig sjuk.. =( hoppas verkligen att jag får ledigt ikväll men det ser tyvärr inte så ljust ut. tur det finns ipren o cola...

ska gå o lägga mig en stund nu men bjuder på lite bilder från tävlingen!


snart dags!

ja nu närmar sig morgondagen!

eme hämtar mig kvart över 10, halv 11 hämtar vi tajna o sen bär det av mot västervik! kl 14 ska vi samlas o sen vet vi inte mycket mer. jag o tajna är uttagna att tävla i deltävlingen i västervik till top model of the world. ska bli sjukt kul men börjar bli nervös nu! så nu måste ni lova att ni håller tummarna för mig!


igår var jag o lunchade med martina o sen var jag o tränade med pernilla, kibox. sjukt jobbigt o de känns idag vill jag ju lova. usch o fy. men det var verkligen kul! idag har jag jobbat o sen varit o fikat en sväng med eme o tajna. nu kallar tvn o soffan..

om ni inte redan varit inne o tittat och röstat på mina senaste bilder så gör det nu: http://www.modellbilder.se/photosession.php?id=26703

håll tummarna nu så berättar jag mer på lördag!

RSS 2.0