22/4

börjar med att säga att HV 71 vann SM-GULD!!

Älsklingen har fyllt år.

Akvariet har läckt ner till grannen så nu bor vi compact living utan vardagsrummet... allt är i köket o i sovrummet. dom ska slita upp golvet idag o sen ska de torka ett taaag o sen ska dom lägga nytt golv.. hmm... vill flytta...

nu måste jag gå o hjälpa snickaren lite här..
ses

When dreams come true!

När något man drömt om sedan man var 10år inte har slått in tills man är 15år år så slutar man hoppas och drömmen avtar så smått..
Men när drömmen helt plötsligt står mitt framför näsan på en så är allt helt underbart! himmelriket! kroppen skakar så nervös man blir.. haha helt jävla sjukt!
Drömmen om att träffa grabbarna i Backstreetboys och då speciellt Nick slog in i söndags!

NiniSan begav sig till ElStockholmo i söndagsförmiddag! Gick i stan, käkade o sen gick vi förbi hotellet där vi visste att killarna bodde. Det stod några fans utanför och väntade.. vi gick förbi på andra sidan gatan,, gick en runda i parken, drack te/latte o sen kom en stor bil med tonade rutor.. snabbt som fan var vi över på andra sidan o där stod dom! Nick o Brian! Fick ett jättebra kort på mig och Nick och ett halvkasst på Brian. Sen drog livvakterna in dom på hotellet..
vi bestämde oss för att stanna en stund till.. de andra killarna hade ju inte kommit än. bilen körde... kom tillbaka o sen kom AJ ut från hotellet.. fick en bild på honom också. sen åkte han iväg.. en stund senare kom nick ut igen. fick en bild på honom o sandra, dock inte lika bra som min.. fick även autografer! =) sen åkte även han iväg till café opera där dom skulle festa.. men vi gick hemmåt för att sova o ladda inför morgondagen (alltså igår).

de blev en shoppingtur i stan, lite käk o sen var det konsert på kvällen! den var skitbra!

såg även lite andra kändisar igår.. vi gick förbi jennifer brown o hennes barn sim vinkade o vinkade i gamla stan. sen var EMD förband och publik och måns och marie var i publiken.


Helt underbart!
Nu är jag nöjd!


9/4

shit vad tiden går fort.. bara springer iväg ju.. känns som om sommaren e nära nu o paniken börjar stiga lite..
jag o tajna var o lunchade på jensens igår (hade gratis-kupong=)) så otroligt gott! sen blev de en runda i stan.. köpte ett par jeans eftersom alla mina lyckats gå i sönder... o sen blev de en sväng till gymmet! gött har träningsvärk igår även om vi inte var där så länge.

måste ju gratulera till madde som har blivit mamma till en supergullig liten agnes!

har börjat jobba på joker casino nu.. gick skitbra i helgen! riktigt kul var de! ska jobba ikväll också o sen hela helgen me! money money =)

på lördag kommer sandra upp o på söndag drar vi till el stockholmo o gör stan osäker! sandra har ju aldrig varit i huvudstan så vi ska vara turister på rikigt! hehe titta på slottet, bo i gamla stan, ta en tur på stureplan o runt o se om vi ser några kändisar haha.. kameran e redo! sen på måndagen blir de Backstreet boys konsert på kvällen! ska bli helt underbart, ett kärt återseende! hehe... 9 år sen sist... NiniSan de e vi de hehe


Nya bilder!!

Så nu har mina senaste bilder trillat in! Sjukt njöd med dessa!
Skriv gärna och berätta vad ni tycker!

Fotograf: Stefan Atterdal, stefanatterdal.se
Smink: Nina Sjöholm, ninasjoholm.se
Hår: Åsa Starö, studioh.nu
Frida Åsebrant, studioh.nu
Kläder: Karin Öst, lilyofthevalley.se
Modeller: Karin Öst
Alina Bjerkland
Linda Ullander
Vanessa Rodriguez Ibarra
 



RSS 2.0