100dagar!!!

ja nu återstår endast 100 dagar för oss i denna lägenheten, antagligen lite mindre. det ska bli så otroligt skönt att få nycklarna till vårt hus, vårt alldeles egna hus! ska bli underbart!

jag är fortfarande inte riktigt frisk, förkylningen och hostan vägrar släppa.. jobbigt.. men vad gör man? jobba måste man ju.

i måndags var vi i stockholm o såg inspelningen till boston tea party, kul. träffade även johanna min söta lilla 08a =) så nu är en ny stockholmstripp inbokad, ska bli så kul att festa i storstan!

händer en hel del nu.. känns som om man är helt fullbokad alltid.. kul visserligen..

nästa helg blir de västervik med fam vaim. ska bli så mysigt.

nä jag ska bli bättre på att uppdatera, lovar =)

just de måste tipsa om en supergod frukost: lättfil med kellogs special K red berries, skitgott!

nu måste jag göra mig vacker för att gå till jobb.. segt men bra pengar...

XOXO

sjuk...

usch jag hatar verkligen att va sjuk.. började med lite halsbränna sent i måndagskväll.. inte mer med de tänkte jag o somnade gott.. vaknade kl 4 av att de kände som om någon kört ner en tennisboll i halsen på mig... fixade the o tog ipren... somnade om... vaknade 7 av att de va typ ännu värre... feber också..  så de va bara att stanna hemma från jobb.. låg i sängen hela dagen igår o sen igårkväll blev jag förkyld till på köpet... har legat hemma hela dagen idag också... typ första gången jag reser mig från sängen nu.. har sett 2 säsonger av laguna beach.. hehe nu blir de tv resten av kvällen.. nu är halsen lite bättre men förkylningen är hemsk o febern vägrar släppa.. tror jag får va hemma imorron också så jag orkar jobba hela helgen..

måste krypa tillbaka ner i sängen nu... take care

semestern är över och förbi...

ja nu är jag hemma från malmö igen. åkte hem i fredags.
hade två härliga veckor nere i malmö. solade, badade o shoppade massor. jag har världens underbaraste mamma! =) tack mammsi för allt!

i lördags blev de fete-fest här hemma. haha trodde aldrig att de skulle komma sååå många. sjukt kul var det iaf! somnade vid halv 6 på morgonen tror jag. gårdagen bestod av bakis bakis bakis. skulle ha plåtning på kvällen men vädret vi har i detta underbara land förstörde detta så de blev framflyttat till siste aug istället. hoppas på bättre väder då.

idag var första dagen efter semestern. började med att ha ett föredrag o "smink-kurs" för jönköpings konståkningsklubb. det var genom kicks o de var jag o theo som åkte, hon pratade o jag sminkade. gick skitbra o det var kul o titta lite efteråt när dom åkte. häftigt o se. ska se deras julshow. har jobbat ikväll också. lite segt o man saknar semestern... men men tillbaka till verkligheten.

nu ska vi dammsuga o moppa sen e de färdigstädat efter festen. haha.. tack alla som kom det var verkligen skitkul!

puss hej

fortfarande i malmö..

i lördags blev det falsterbo med tajna och hennes kille som var här nere över helgen. visade dom vår fina strand, solade och badade lite. på kvällen blev det utgång. etage såklart. skitkul! synd att alla ville hem så tidigt. träffade många gamla vänner! mycket kul! =)

igår var de lugnt... gjorde inte så mycket... på kvällen blev det ostkaka o 2 filmer hemma hos emelie. såg the nanny diaries och in good company, båda filmerna med scarlett johanson, väldigt bra båda två.

idag tänkte jag o mamma gå i stan bara, ta det lite lugnt men det blev ändrade planer och vi drar till köpenhamn istället.

nej nu ska vi dra..

XOXO

havet....

ja som jag har saknat havet. det e ju helt underbart.

sön-klagshamn
mån-kämpinge
tis-kämpinge
ons-kämping med sandra, skitkul o träffas! sola o snacka skit =)

tors- ullared, åkte vid 10 var hemma vid 22, heldag. shoppade inte jättemycket men lite vanligt skit, kul o titta iaf.

fre-falsterbo. sjukt länge sen jag var där. hade glömt hur underbart vackert de e där. kritvit sand o klart vatten. i love it.  på kvällen åkte jag hem till jennifer o förfestade o sen gick vi till harrys, superkul o träffa dig gumman!!

lör idag.. vet inte riktigt vad som händer... ska träffa jocke iaf.. fika o titta på deras nya hus. blir en lugn dag iaf.

grattis rickard på 26-årsdagen!!

grattis lina som kom in på frisörlinjen! e såå glad för din skull!

nästa vecka e de fullt schema, hven, bio, köpenhamn, österlen får se hur mycket de blir. vill ju helst ligga lite till på stranden.

nä får väl hoppa in i duschen nu så jag blir klar nångång..


saknar min älskling supermycket....

RSS 2.0