träning/idol

jobbat hela dagen o sen hämtade jag tajna o vi stack o tränade. riktigt duktigt av oss! träna en fredagkväll.. kan ju säga att de va ju knappast fullt på gymmet hehe..

har precis sett idol nu! marie o amanda! det kommer bli en underbart bra final! längtar! så nästa fredag blir de idolkväll i min soffa!

nu ska vi se en film! imorron blir de nog utgång med tajna! som vanligt! hehe..
jobbar hela helgen men ja va fan! =))


lång dag..

det har varit en lång dag på jobbet idag.. kom en massa varor så vi har verkligen slitit... o mitt i allt hade jag visst en makeuprådgivning. men de gick bra.

skulle tränat idag men sket i de... så tråkigt o gå dit själv..

julplåtning med tajna är inbokad nu! med fotografen kim nilsson från helsingborg. ska bli skitkul! kommer bli riktigt snyggt!
väntar på bilder från plåtningen med simon.. kommer nog snart *hoppas*

ses

ledig dag

idag har både jag o erik varit lediga.. började dagen med att snooza 1tim =)) gött o sova lite extra.. sen började städningen här hemma.. har fått upp alla mina "malmö-kartonger" på vinden, slängt en massa skit o "julat" här hemma! bytt gardiner och satt upp ljusstakar o allt sånt så nu är vi redo att välkomna julen! riktigt mysigt blev här.

idag blir de en lugn filmkväll..


grattis brossan till att du klarade teorin! bara uppkörning kvar nu då!

shopping hela dagen..

idag har vi varit i ullared, precis hela dagen, helt slut nu.
de va inte så superduper mycket folk som jag trodde att de skulle va. så de va ju skönt.
handlade lite till hemmet o lite julklappar, men ingen storshopping..

har sett bilderna på resterna av emelies bil nu.. fy fan säger jag bara! änglar finns nog! för jag fattar inte riktigt hur hon har lyckats klara sig nästintill oskadd... helt sjukt..

nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp the o en ny bok! =) lovely!

grattis brossan på din dag! myndig o allt.. lycka till med uppskrivningen! ;)


just de... lovade ju ett speciellt HEJ till pappsen som tydligen är en trogen läsare! hehe

puss haaj

hemma från malmö...

nu har vi precis kommit hem från malmö. helgen blev inte riktigt som planerat.
åkte ner i fredagskväll direkt efter jobbet. va nere ganska sent så de blev lite snack med brossan bara o sen sängen. igår skulle jag ju färga håret hos eme o sen på plåtning i ystad men pappa väckte oss tidigt o sa att emelie låg på sjukhus o hade voltat med bilen, visste inte hur allvarligt de var. hela dagen blev upp o ner. ställde in plåtningen o fick tag i emelie.
e så glad att du lever gumman.. de finns så mycket tänk om.. om de varit min gamla mazda.. om där varit ett träd, en annan bil vad som.. glad att de bara blev ett par blåmärken..
så igår åkte jag, erik, pappa o andy till mobilia. handlade lite o käkade. sen letade jag o erik fram mina gamla grejer som inte ska stå hemma hos mamma o pappa... hade varit möss i alla lådor så de var en del som va förstört.. men rädda vad som räddas kan. =) de blev en sväng hem till eme o sen va de kalas för brossan som fyller 18 imorron..
blev utgång för mig. mazarin.. hade skitkul!
idag har jag bara varit bakis hela dagen.. o erik har varit o dykt.

imorron bär de av till ullared! ska fajtas med kundvagnar med galna tanter! haha.. ska bli kul!

natti

jobb.. malmö imorron..

idag har jag jobbat hela dagen. Fribergs hade modevisning nu ikväll så jag o Pernilla sminkade modellerna. lite stressigt men bra teamwork! =) sen åkte jag hem till tajna o fick låna lite kläder till lör!
åker till malmö imorron o ska på en plåtning i ystad på lör! då har även brossan kalas.

lillebror fyller 18 på måndag, håller på att ta körkort o tar studenten till sommaren... shit asså man börjar bli gammal.. tyckte inte att de va så länge sen jag gjorde allt de där.. men men..

men men... nu ska jag väl gå o packa..

fika..

det blev fika med suzzie! myspys!

Massage, lunch, träning...

Idag har jag pysslat lite här hemma, tvättat lite.
har varit på massage hos lotta, verkligen behövligt! sen var vi på twin o käkade lunch! gottigt!
sen har jag varit o tränat lite, jag e sååå duktig! lata tajna ville inte följa me hehe :P så jag fick träna själv, inte jättekul men men..

vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. ska snart hämta upp tvätten.
vill åka in en sväng till stan o ta en fika, mysa o snacka skit.. någon??


Storstädning och träning

idag har jag varit ledig. har storstädat här hemma så nu ser det ut som ett hem igen =)) får se hur länge de håller hehe.. sen ikväll har vi varit o tränat, dansaerobic! jobbigt men kul! sen blev de en snabbdusch o sen hemm till fam vaim o hockeyn.
snart e de bones o sen sängen..

uppdatering.. hustitt

så nu har vi varit o tittat på hus idag. det var inget för oss. jättefint hus men konstig planlösning, svårmöblerat. Alldeles för stor och backig trädgård.
tog en sväng hem till fam. vaim, snackade lite och åt lasagne! gottigt!


helgen

skulle bara sitta hemma hos suzzie o dricka lite igår, men det blev utgång för mig och Tajna! Harrys. Skitkul! lite segt o jobba idag bara men men de e smällar man får ta!  hehe

o enligt linder som tydligen är en trogen läsare måste jag nu skriva att huset vi först tittade på sket vi i, för mycket att göra vid.
Snart ska vi åka och titta på ett annat. Vi har ju ingen brådska och behöver knappast flytta imorron, men vi vill ha större plats och slippa bo så lyhört, trött på att höra allt grannarna gör. vill lyssna på min egen musik o inte deras, vill vakna av min egen väckarklocka o inte deras. vill ha en trädgård. mycket man vill. men vi får se vad som händer.


Plåtning idag

Igår blev det mys hemma, varken jag eller Tajna orkade gå ut.
Idag har vi varit i Växjö på en plåtning, var skitkul! längtar efter resultatet!
Nu har jag o Erik precis käkat tacos *mums* o ser Idol, (reklam nu =))

Imorron ska jag jobba o sen dricka vin med Suzzie o Tina i Suzzie nya lägenhet! Skånetöserna!
På söndag ska vi på husvisning. *hoppas*

Torsdag

Ja då var det torsdag, snart helg igen =)
igår var jag och tränade med en personlig tränare, fick ett program som jag ska följa, så nu ska det bli ordning på det här! Egypten närmar sig ju, bara 2mån kvar.
idag ska jag jobba och sen blir det antingen utgång med Tajna eller handla mat och mys med Erik. Får se vad jag orkar.
Imorgon är det plåtning i Växjö inbokat för både mig och Tajna, det ska bli kul!

Just det, har bokat in musikalen Footloose nu! Tjejgänget från Malmö ska gå och se den i Gbg den 12 jan! ska bli skitkul!

Nu ska jag ta och käka frukost!

Tradera

Igårkväll var det rensning här hemma. Rensade i 3lådor o hittade hur mycket som helst. Många julklappar är klara nu och nästa gång jag behöver köpa en ny dag- eller ögonkräm blir typ år 2009. =)) gött! Smink har jag också så jag klarar mig ett bra tag! Ibland bara ääälskar jag mitt jobb! hehe..
Nu har jag lagt ut ett par grejer på Tradera, kolla här

 Har jobbat idag, väldigt lite kunder så jag har fått gjort jättemycket! Skönt o få fixa till sina ställ o så så det ser snyggt ut. det kommer en säljare imorron så då e de ju extra viktigt.
Imorgon jobbar jag kort dag sen ska vi till banken och prata lån och hus och sen e de tvättdags o sen träning. ska bli gött.

godnatt

Måndag

Idag var det upp tidigt, morgonmöte på Kicks. Info om vårt nya märke OPI. Underbara nagelprodukter. Lite info o sen skulle Angelica o Nellie gå manikyrutbildning. Jag fick vara undervisningsobjekt, lånade mer än gärna ut mina händer för massage och manikyr. helt underbart! sen åkte jag hem till malin en sväng. mös med jenna o fikade lite.
nu har jag precis pratat med mäklaren om huset. ska prata med banken imorron sen får vi se. är intresserade om banken tillåter iaf =)

nu ska jag o tajna snart sticka o träna, dansaerobic. sen blir det hem till cityakuten.


Välkomna till min nya blogg!

Jaha då hade man en ny blogg. Får väl hoppas att jag blir bättre på att uppdatera den här än förra.

Helgen har varit ganska lugn. Varit ledig från jobbet. Fredagen var jag hemmafru! hehe städade, tvättade, handlade, diskade o lagade mat.. o hann t.o.m att träna en snabbis på morgonen! gött! sen var det mys i soffan med idol o prison break!
igår var vi o tittade på ett hus ute i norrahammar, skitfint. men inget aktuellt för tillfället. vi väntar ett tag.. men de e kul att ha börjat leta runt. sen var vi hos eriks föräldrar och käkade mat o våfflor. gottit!! en sväng upp till a6 o sen lite party här hemma..
idag har jag sminkat Tajna och varit med på plåtningen hon hade. kul! hehe klart intressant! =))
e helt slut nu så jag ska väl krypa till sängs ganska snart..

på återseende...

RSS 2.0