Hemsidan!

Nu är min hemsida uppe!

så ta gärna ett besök där: www.ninasjoholm.se

Jag vann!!

jag vinner aldrig nått... e med i alla tävlingar men har aaaaldrig vunnit. Nu, idag ringde dom från stockholm o sa att jag har vunnit 5 biljetter till en tvinspelning! 5 publikbiljetter! haha såå kul!

så på ons drar vi till storstan! =))



21/2

idag har jag varit en duktig hemmafru.. haha.. haft storstädning o nu står maten på spisen o puttrar =) mums..

4 lediga dagar i rad... hatar att va ledig.. klättrar på väggarna så rastlös jag blir.. jobbigt..
igår va de kanebokurs med jobb o ikväll e de lancome. kul!

erik håller på att fixa en hemsida till mig så jag kan komma igång lite mer med makeupen!
så e de någon som läser här som vill ha hjälp med makeup till tex. bröllop, bal, student, etc. hör av er! jag finns ju både i jönköping o i malmö ibland =)

idag e jag inne på min 4de dag utan något onyttigt! de e fan rekord! jag e duktig nu! va o tränade i förrgår o ska träna imorron..

nu måste jag tillbaka till maten...

nya bilder..

nu är allt klart och ordnat till klassfesten! idag har alla fått inbjudningarna! ska bli kul o se vem som kommer. har tyvärr redan fått ett återbud.. hoppas att de inte blir fler bara!

har fått lite nya bilder från helgen i malmö o plåtningen med stefan t. det är jag som fixat sminket o emelie håret.
jag vet att hudtonen är olika men jag blir ju tyvärr ojämt brun.. har ju nyss varit i egypten o de satte ju sina spår.. men enjoy!



biljetterna bokade!!!!!!!!

den 13april åker jag o sandra till vår huvudstad! ska shoppa lite o se lite sevärdheter.. haha... bo på hotell o sen på måndagen den 14april ska vi göra nått som var 9 år sen sist!!

vi ska se Backstreetboys!!

ska bli så sjukt kul!!

NiniSan i Stockholm! kan inte bli annat än roligt!! ser verkligen fram emot detta!!

helgen i malmö

i fredags åkte jag, maddi o tajna ner till malmö. blev en kort visit hemma hos mamma o pappa.. sen körde pappa oss till stan. tog en liten tur runt malmö o visade tajna diverse sevärdheter så som rosengård, moskén, lilla somalia osv hehe.. vilken runda...

i lördags gick jag o tajna till emes salong där vi fixade smink o hår innan vi begav oss ut till jakriborg för en plåtning. blev inte riktigt som planerat men det blev nog bra ändå =) hoppas på några bra bilder iaf! sen blev det mat o vin hos eme o sen förfest till melodifestivalen. vi höll på velvet o amy till final o brandur o etype m poodles till andra chansen... blev inte riktigt som vi ville... men men... sen blev det en tur till victors på lilla torg, intog en cider o sen gick vi vidare till etage där vi mötte sandra i kön. =)
dans dans dans fram till kl 04.45 då vi gick till burger king för nattamat. träffade gisan o timmy där.

i söndags vaknade vi kl 13 hehe, gjorde oss iordning o åkte till bo01 där vi käkade frukost på espresso house, sååå gott med scones! =) sen gick vi en runda på triangeln, köpte ett par gympaskor. sen blev det sightseeing i oxie o sen hem till mamma o pappa o käkade middag. hämtade maddi o sen åkte vi hemåt.

en rolig helg med tjejerna!!

image13



7/2






Vad kul!

Jag är tydligen lik ovanstående kändisar! hehe ja om det vore så väl så!



imorron drar vi till malmö!! jag, maddi o tajna! road trip igen!

tajna har ju tydligen aldrig varit i malmö o enligt mig är det typ katastrof! så nu blir de rundvandring hehe neej... men de blir plåtning, ett besök till malmös nattliv och shopping! o självklart mammas middag! =)

ses på etage på lördag!!! party party party!!!

hemma i kylan igen..

jadå va man hemma i kalla sverige igen..

egypten va nice, gött med lite semester! badade, solade, snorklade, åt god mat och latade oss! såg en delfin!! han simmade förbi båten! =)
kom hem till snöstormen i torsdagskväll, de blev en lång o seg resa hem..
i fredags kom brosan upp o hälsade på.
i lördags va vi först på a6, sen kalas hos anna o sen förfest hos mad&dox sen blev de centrum.
igår var de bakisdag o vi passade saga! sötaste ungen i stan! hon e helt underbar den lilla tjejen!

nej nu e det städdags... skulle tränat men febern o förkylningen o hostan vägrar ge med sig. o det har bara blivit värre under dagen... =( måste bli frisk.. måste träna...

RSS 2.0