hejdå blogg.se

jaha nu lämnar jag blogg.se o beger mig till blogspot.com istället. eftersom denna sidan inte gör riktigt som jag vill så testar jag där istället.

samma adress fast blogspot.com istället

så vi ses på ninasjoholm.blogspot.com

underbart

ibland är allt bara så underbart!

vaknade redan kl 8 idag. låg kvar i sängen en stund o läste. sen blev de supergod frukost. har hittat en ny favorit. lättfil blåbär/hallon med special K red berries. mums.
sen har jag varit en duktig hemmafru o städat hela huset, fixat disken, kört en maskin tvätt.
har tvättat mina makeup-penslar så nu är jag redo för kvällen provsminkning.

solen skiner och de e superdupervarmt!

gårdagen gjorde mig väldigt nöjd och glad! så nu väntar en spännande fortsättning. =)

i helgen kanske brossan kommer upp o hälsar på. ska bli kul att få glida lite i hans nya snygga bil. haha

nej nu ska jag hoppa in i duschen o sen ska jag sätta mig där ute o börja på en ny bok. =)


xoxo

malmö

i fredagsmorse drog vi oss söderut. blev ett stopp i eslöv för provsminkning, träffade tezzie min syssling/nästkusin (svenska/skånska). haha sen blev de ett snabbt stopp på drottningtorget med lite rådgivning inför lördagens brudmakeup.
väl hemma hos familjen grillade vi o sen blev de en tur i terrängen med krizzy. resten av kvällen bestod mestadels av tv-tittande.

i lördags var de först brudsminkning på drottningtorget, vi var båda mycket nöjda. sen var de provsminkning hos en tjej i svedala. vi hann även med en tur i stan, sen blev de snabbt hem o gjorde oss iordning, hem till eme o fixade håret o drack fördrink o åt jordgubbar. födelsedagsförfest hemma hos sandra i svedala med god tacos. sen dansade vi loss på etage. va så sjukt mycket folk.. att gå ut löningslördag i malmö va ingen höjdare men men..

i söndags käkade vi brunch på espresso house på bo01, där e sååå mysigt. sen bar de av hemåt till jönköping igen. kvällen spenderade jag i soffan framför tvn.

idag ska jag in o jobba en sväng..

längtar tills imorron..

xoxo

22/4

usch vad jag hatar att jobba så här lite. håller på att bli galen. va på jobbet en stund idag o jag saknar de så. blir knäpp av att gå här hemma o göra typ ingenting.. man blir så trött o seg..

så är det någon som har ett jobb till mig så släng hit?!

om det är någon som vill hålla mig sällskap här ute i skogen så är ni välkomna! =)

nu har jag äntligen fått sommardäck på bilen! =) nu e pärlan fin igen! den vill bara ha en tvätt o en superstädning inuti... någon som känner sig manad?

i helgen drar jag o pernilla till malmö!
det blir en massa sminkningar, bowling, grillning, fest, utgång, rundtur i malmö, shopping. mycket som ska hinnas med! vet inte hur tiden ska räcka till men men ingen vila här inte.

nu ska jag slänga mig i soffan o glo på dumburken o se på efterlyst om allt som händer i vår hemska värld..

e de någon som ska till etage på lör?? ses där isf!


xoxo

helgen

i fredags fyllde som sagt erik år. blev en lugn kväll. gjorde smörgåstårtor o sen deckade vi.
i lördags blev de städning, massage o sen kom mamma, pappa o krizzy. sen på eftermiddagen var de kalas. mysigt. blev en lugn kväll.
igår åkte pappa, erik o krizzy o köpte en gräsklippare till oss o jag o mamma åkte till a6 o shoppade =)
även kvällen igår var väldigt lugn.

har ätit så mycket smörgåstårta denna helgen så nu vill jag nog inte se mer på ett braaaaa tag haha men de e såååå gott =)

idag e jag ledig. tänkte njuta lite av solen sen blir de en tur till vaim/perneland o mysa lite o sen vidare ett par ärende.


xoxo

stockholm..

kl6 i onsdagsmorse gick tåget mot sthlm. väl framme tog vi en taxi till hotellet, fick våra rum o sen började arden-kursen. det var en mycket bra kurs och vi fick väldigt fina presenter =)
på kvällen blev de shopping lite mat o sen mötte jag upp söta johanna o tog en fika. sen blev de tv o sängen.

igår var de genomgång av makeupen och vi fick sminka varandra. en kul praktisk dag. sen blev de lite mer shopping o mat o sen tåget hemmåt. skönt o va hemma igen.

idag blir de jobba, storstädning o göra smörgåstårta.

älsklingen fyller 23år idag! grattis grattis!

imorron kommer mamma, pappa o krizzy =) sen blir de kalas på eftermiddagen. lägger antagligen upp lite bilder på sön.

igår va de även AIK-MFF o gissa vem som vann?!?! självklart våra himmelsblå pågar!! =) underbart de här ju! match på sön igen! då blir de derby mot trelleborg. spännande =)

nej nu måste jag göra mig iordning för jobbet. ha en underbar helg!


xoxo

bra jobbat MFF!!

de himmelsblå pågarna spelade första matchen på nya stadion igår! 3-0! bra jobbat! så jävla gött! hoppas bara säsongen fortsätter så här. =)

idag e jag ledig o då e de städ-dag... men de e så jävla tråkigt så jag har fastnat här. usch.. borde slänga in tvätt i maskinen o börja damma men de e nog de tråkigaste jag vet. o dessvärre e de ingenvidare sol heller... lite halvmolnigt.. hmm...

nej jag får väl göra lite nytta nu....


xoxo

påskhelgen

hoppas ni har haft en trevlig påsk med mycket god mat! =)

i fredags höll jag o eme på i trädgården hela dagen, drog upp allt ur rabatten. sen kom fridan o höll oss sällskap en stund. sen blev de en tur till maxi o sen hem o grilla. vaim/perneland kom också o grillade. sen blev de en tur till stan.

i lördags jobbade jag hela dagen sen hade vi lite påskfest här hemma.

igår va de jobb o sen soffan o film.

idag blir de jobba igen o sen förhoppningsvis lite grillande ikväll. måste städa en hel del också.

imorron är jag äntligen ledig. då blir de storstädning här hemma. sen åker jag till sthlm på kurs ons-tors, jobbar hela fre o på lör e de kalas för erik. då kommer mamma o pappa upp o då gäller de att ha städat ordentligt så inte mamma får ett nervsammanbrott haha..

bjuder på lite bilder idag..

xoxo


     
         rabatten före och efter                                                 eme o fridan njuter av solen

inte som vi ville...

de gick visst inte som vi ville i denna stan.. så vi får väl säga grattis till karlstad o färjestad till guldet. ta hand om det, nästa år tar vi tillbaka det!

hockeysäsong slut... fotbollssäsongen har börjat! tror kanske inte att de blir guld till MFF i år men vi kan ju hoppas, hålla tummarna o försöka heja fram dom så dom iaf kan klättra till toppen!

en sak igår va iaf bra... skägget åkte av från killarna! nice! nu kan man pussas igen utan att de sticks =)


ha en trevlig påsk!


xoxo

8/4

förlåt för att solen är borta... de kan va jag som är orsaken till de... dödade en spindel i förrgår o nu har de varken varit sol igår eller idag... hmm.. sorry.. hoppas de blir sol på fre iaf för då blir de trädgårdsarbete.. hmmm undrar hur de ska gå.. haha..

idag blir de städ-dag..

hockeyn igår gick åt helvete.. tror tyvärr att denna säsong slutar ikväll. o då tyvärr ingen vinst till oss.. dessvärre.. men man vet aldrig. hv har vänt spelet förr... hoppet finns ju kvar långt inne..

nej nu ska jag se the hills, säsong 5 har ju börjat nu! wiho! jaja jag vet att de e nördigt haha men de e ju faktiskt braa haha


xoxo

sooooool

aaa vad jag ääääälskar solen!!! helt underbart väder idag! har suttit ute i många timmar idag o läst o bara njutit. var smart o smörjde mig imorse iaf.. men ändå e jag prickig som bara den i ansiktet o lite röd/brun på axlarna, bröstet o benen =) underbart! hoppas de e lika fint väder imorron! o till helgen.. för på fre ska jag o eme fixa vår trädgård, hehe undra hur de ska gå..... ska dokumentera de hela så ni får se haha
på lör blir de påskfirande här hemma samtidigt som hela helgen även består av jobb...

nej nu måste jag fixa tvätten


xoxo

6/4

lördagen blev inte alls lika rolig som fredagen.. mindre spel.. mindre pengar, mindre folk o ingen sandra =( men men..

igår jobbade jag hela dagen sen blev de tv o soffan hela kvällen.. hockeyn igår... hmmm vi diskuterar inte ens de.... hmm... hoppas de går bättre imorron...

idag e jag ledig.. ska nog gå ut o sätta mig i solen med en bra bok..


har inte så mycket kul att skriva idag...


xoxo

läsar-rekord!

yeah igår slog jag visst läsar-rekord här i bloggen! 30unika o 96sidvisningar... 96?? de blir ju många gånger per person.. hmm...  jaja skitkul iaf! fortsätt läs! =)

igår jobbade jag o sandra på centrum tillsammans. hade de inte varit för alla små snorungar som springer där så hade kvällen varit ganska kul. de roligaste va den första halvtimmen innan dom släppte ner folket. hehe =)
hoppas de blir roligare folk där idag, ska sitta där idag igen.

idag börjar fotbolls-säsongen!! =) äntligen!!



nu kallar jobbet...


xoxo

smink/bak/sol

igår kom sandra hit ova försökskanin. vi låssade att hon skulle gifta sig så jag fick sminka lite. gick igenom mitt smink, städade o kollade vad jag behöver köpa nytt. hon blev så söt så.
sen satt vi ute o njöt av solen en stund.
senare på kvällen blev de pizza o hockey, o vad hände? jo så klart hv spöade även färjestad. hoppas de fortsätter så här då e guldet snart i land! gött!

idag har jag jobbat på morgonen, en snabb sväng hem till joni sen åkte jag o sandra hem här o bakade.
sockerkaka med bär och hallongrottor. hallongrottorna blev ganska fina. den första sockerkakan va totalt misslyckad. varken jag eller sandra trodde man kunde misslyckas med de men tydligen... ingen av oss fattar vad felet va... men den va iaf jävligt kladdig inuti men oj så god =) haha vi hr ont i magen nu kan jag ju säga haha...
den andra sockerkakan blev iaf perfekt. så nu har jag kakor färdiga till eriks kalas. en sak ur vägen.
vi har även suttit ute i solen o stekt. räcker fan jag tittar ut när de e sol så ploppar fräknarna upp o jag blir röd på axlarna, helt sjukt. men de va så jävla skönt. hoppas de e likadant imorron då blir de steka hela dagen =).

bjuder på lite bilder...

                   
sandra innan                  sandra efter                  nice väder


   
hittade en bild på mig för några helger sen.. vad tycker ni om luggen? =)



xoxo

inget april-skämt!!

haha sitter här på min lediga dag o dricker en riktigt god cola! o vid en närmare titt läser jag vad de står under innehållsförteckningen.

här kommer beviset på att jag inte skämtar med dig sandra! ;) haha

sockert i colan är från skåne! haha nu blev den så klart ännu godare!


RSS 2.0