nya bilder!

så nu har det trillat in lite nya bilder... eller ja nya och nya dom är från 1 mars.

modell och mua: jag
fotograf: lars segerström




Top Model Of The World!

Jag har blivit uttagen till att tävla i top model of the world i västervik på fredag!!!

håll tummarna!!

4år tillsammans/bästa filmen!!

idag har vi varit tillsammans i 4år. detta firade vi med en god middag på amadeus på piren. supergod mat! sen blev de bio och vi såg sex and the city! ni som inte sett den SE DEN! typ bästa filmen på mycket mycket länge!! ska ladda ner den o stortjuta hemma i soffan (ville inte göra det på bion, fast det var svårt att låta bli). sjukt jävla bra helt enkelt! ska se den typ 1000gånger till! o carries brudklänning e verkligen "to die for" helt underbar!

nä nu ska jag hoppa i sängen! lång dag väntar imorron..

ha de bäst!

*lycklig*

ny vecka..

igår blev det fika med eme o frida, mys.. sen blev de träning med angelica på kvällen.. bodypump.. jobbigt men nyttigt =)
sen jobbade jag på kvällen... segaste passet typ nånsin..

idag har det stått plåtning på schemat! ser verkligen fram emot dessa bilder.. väldigt speciella och med många inblandade. lovar att ni ska få se så småningom.. har redan 2 nya plåtningar inplanerade! älskar verkligen detta!
ikväll har jag även hunnit med en fikis med tajna! kul o se dig igen gumman!

nu börjar jobbandet och slitet igen! nya dagar, nya tag!

imorron firar jag och älsklingen 4 underbara år tillsammans och 2½år som förlovade!! de blir middag på amadeus(piren) o sen sex and the city-movie. underbar kväll! längtar!

nä nu ska vi titta på film!


hemma efter helgen..

midsommarhelgen firade vi som sagt i torekov tillsammans med fam vaim-perneland. dom hade husvagn o jag o erik sov i tält. mysigt men hårt.. helgen har varit ganska lugn. vi har grillat en massa, gått en promenad vid havet o hamnen, spelat minigolf o firat =)

igårkväll jobbade jag... sjukt segt.. var typ 10gäster o resten personal.. under hela tiden jag satt där... 4 som spelade... segt... men hann läsa ut 2 tidningar =)

idag vet jag inte riktigt vad som händer... fika med eme o frida iaf... sen ska jag jobba ikväll igen...

imorron blir de plåtning!

hopp in i duschen... see ya

jobb, lön, midsommar, fotboll!

den senaste tiden har jag verkligen jobbat som en *****. har varit helt sjukt.. först kicks på dagarna o sen black jacken på kvällarna! men va fan gör man inte för lite pengar, asgött nu när lönen kommer! underbart!

har nu fått fast jobb på kicks, dock inte så många timmar som jag egentligen ville men de kommer så småningom, nu står de iaf fast på pappret! =) underbart!

på black jacken har jag fått höjd lön igen och jag hade visst fått bonus fast jag inte hade räknat med det, underbart helt enkelt!

sommaren rullar på och imorron börjar midsommarfirandet! det bär av till Torekov camping tillsammans med fam vaim-perneland. ska bli skitkul o mysigt!

sen blir de plåtning på måndag eller tisdag o på onsdag firar jag o erik 4år tillsammans! ska gå ut o käka nått gott.

har även börjat träna så smått igen! jag o angelica var på bodypump i måndags o de vill jag lova att de känns fortfarande. de e gött de =)

nä nu ska jag hoppa in i duschen, fixa iordning här hemma o packa lite så allt e klart när erik kommer hem så vi kan åka o handla mat inför helgen.
ikväll e de fotboll på schemat! heja sverige!!
o glöm inte "zlatan o jag, vi e från samma stad"

http://www.youtube.com/watch?v=Y8eNqWN3QAc

underbart väder/semester!

såå gött med semester när de e sånt här underbart väder!
kom hem från malmö inatt, varit nere i nästan en hel vecka.
grillparty hos emelie, balmakeup, brossans student, shoppande och en massa solande! underbart!

idag har vi fixat lite här hemma, varit en sväng på stan o provat glasögon till erik. varit en sväng o firat agnes som fyllde 1år igår!  nu e de tvättning och städning sen blir de soffan! =)

imorron e de full rulle hela dagen... eva fyller 50år o de ska firas rejält! öppet hus o massor med folk.
familjen kommer också upp o på lördag ska vi bort till vårt hus =)

älskar sommaren!!!

RSS 2.0