god jul!

imorron är det julafton så vad passar bättre än att jag bjuder på en liten julklapp. här kommer lite bilder på vårt hus som vissa har tjatat väldigt mycket om, sofie :P hehe dock blev de inga ute-bilder, lite för mörkt för de nu.. kommer kanske senare i veckan. på vissa ställen är inte allt helt klart som ni ser.. men men... så blir de ibland..



fy fan vad stressigt de har varit på jobbet hela veckan, galet. dock inte som förra året men ändå. varför ska folk alltid va ute i sista sekund med att handla sina förbannade julklappar?? skyll er själv om skiten är slut, skyll inte på mig, puckon.. hehe


här kommer bilderna! god jul!


jordbävning... hmm...

igår va jag ledig... va på skön massage på morgonen. men när jag kom hem fick jag huvudvärk o la mig i soffan, där jag stannade resten av dagen/kvällen.. även febern steg sig på... =( imorse vaknade jag 06.20 o frågade erik varför hela huset skakade o varför dörrarna darrade... svarat jag fick: äsch de e säkert bara möss som springer på vinden.......... haha rolig han... nej de va ju den omtalade jordbävningen som hade sin utgångspunkt i skåne men som skakade ända upp hit.. sjukt... värsta sedan 1904... sånt ska ju inte kunna hända i sverige men så som vi har förstört denna världen så e de kanske inte så konstigt..

nej nu ska jag gå o lägga mig en stund till o hoppas att febern o huvudvärken försvinner snart...



förlåt att de inte blev några bilder igår men som sagt så var soffan min plats... ska försöka fixa de ikväll eller imorron... promise!!

XOXO

myskväll o idol!

igår va erik sjuk... men när jag kom hem hade han varit o köpt en ny tv! en stoooor! sååå snygg! så de blev myskväll med taco framför den nya tvn som visade idol! helt rätt att kevin vann! han e ju sjukt grym!

ska försöka packa upp lite ikväll o imorron... så bilderna kan komma upp snart =)



XOXO

bloggen....

var tvungen att ändra utseendet här igen eftersom det inte fungerade på mozilla.. =( tyvärr...

men nu ska de förhoppningsvis fungera så alla kan läsa igen.


huset börjar sakta men säkert att se ut som ett hem. det mesta är på plats men det finns alltid småplock.. imorron är jag ledig så då ska jag packa upp förhoppningsvis resten av kartongerna =)

XOXO

huset..

trivs superbra i huset! börjar komma iordning nu =) kommer uppdatering med bilder så småningom.. ska bara fixa iordning allt sen lovar jag att ni ska få se! =) här e sååå fint! =)


natti natti

RSS 2.0