flytten

idag var det meningen att vi skulle flytta. men dom hade fått problem med städfirman så vi har fått flytta in allt i garaget och sen får vi flytta in i huset imorron. så nu håller vi på att städa för fullt. men ville bara uppdatera er lite! =) vet inte när jag har tillgång till internet igen så vi hörs!


XOXO

malmö!

igår drog vi ner till malmö.. snö kaos säger dom här.. men hmm.. lite snö här o var inget o böla över..

idag har vi varit en runda i stan. shoppat lite o käkat på espresso house, gott med chaithe =)

nu kommer snart gästerna för att fira brossan.. kalas o sen drar vi hem till emelie o festar lite. sen imorron bär de av hemmåt igen o på ons går flyttlasset =)





XOXO

nytt utseende!

vad tycker ni om bloggen nya look?! jag tycker iaf att den är helt underbar! wiho! =)

tack snälla söta anna! http://aannaandersson.blogg.se/

17/11

kilona går neråt och centimetrar försvinner o än har de bara gått en vecka.
har klarat en hel vecka utan kakor, godis, läsk.. det är verkligen superbra för att va jag =) är stolt =)
men denna veckan blir det god mat i helgen.. ska ner till malmö o fira brossan så då blir de god mat o lite tårta o vin =) men de e jag värd =)

imorron ska jag ut till lotta o mysa med hennes nyfödda lilla leia =)


bara 1 vecka tills vi flyttar =)


XOXO

packar...

packar för fullt... =) vi har snart packat ner allt här finns utom de vi använder dagligen.. hehe.. shit vad mycket grejer man har som man inte tänker på.. har sjukt många fulla kartonger här nu o fler kommer de att bli.. vänta bara tills jag går lös på sminket o de haha vågar inte ens tänka på den biten =) nej nu måste jag fortsätta..


XOXO

tävlingen är igång =)

igårkväll inledde vi en tävling, 7st ur familjen här uppe är med och tävlar om 700:-. vem kan gå ner mest i vikt till julafton? kampen är hård men jag har gett mig fan på att jag ska vinna detta! jag ska jag ska jag ska! så har ni nått tips på vad man kan äta istället, när man är sjukt sugen på en kaka eller godis?

nån som vill med ut o gå, simma eller gå på nått pass på atlantis så ring =)

XOXO

5/11

ja, jag vet att jag är skitdålig på att uppdatera ibland.. sorry...

vi har varit i estland tis-sön förra veckan iaf.. firade eriks farfars 75årsdag. mycket trevligt.. festade lite på båten och lite där. bodde i en mysig stuga med bastu och öppen spis. =) käkade vildsvin och älgkalv... hm... helt okej men ingen favorit..

nu har vi iaf fått klart med huset när vi flyttar in och så.. om 21dagar bär flyttlasset av till vår nya adress. =) ska bli helt underbart! har valt ut tapeter till vardagsrummet som vi ska fixa till, det första vi gör. skitsnygga.. det kommer att bli en fondvägg. =)

nu ska jag krypa upp i soffan med the och en bra bok och njuta av min lediga dag =)

bjuder på lite bilder...











RSS 2.0