helgen i malmö

i fredags åkte jag, maddi o tajna ner till malmö. blev en kort visit hemma hos mamma o pappa.. sen körde pappa oss till stan. tog en liten tur runt malmö o visade tajna diverse sevärdheter så som rosengård, moskén, lilla somalia osv hehe.. vilken runda...

i lördags gick jag o tajna till emes salong där vi fixade smink o hår innan vi begav oss ut till jakriborg för en plåtning. blev inte riktigt som planerat men det blev nog bra ändå =) hoppas på några bra bilder iaf! sen blev det mat o vin hos eme o sen förfest till melodifestivalen. vi höll på velvet o amy till final o brandur o etype m poodles till andra chansen... blev inte riktigt som vi ville... men men... sen blev det en tur till victors på lilla torg, intog en cider o sen gick vi vidare till etage där vi mötte sandra i kön. =)
dans dans dans fram till kl 04.45 då vi gick till burger king för nattamat. träffade gisan o timmy där.

i söndags vaknade vi kl 13 hehe, gjorde oss iordning o åkte till bo01 där vi käkade frukost på espresso house, sååå gott med scones! =) sen gick vi en runda på triangeln, köpte ett par gympaskor. sen blev det sightseeing i oxie o sen hem till mamma o pappa o käkade middag. hämtade maddi o sen åkte vi hemåt.

en rolig helg med tjejerna!!

image13



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0